Здравейте колеги! В събота боксерчето ще влиза в сервиза, за да се смени разпределителния вал (от морга), 4 броя повдигачи, гарнитура, двата ангренажни ремъка и някакъв маншон. Въпроса ми е колко долу-горе ще излезе цялата тази операция + труда? Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на разпределителен вал, повдигачи и ...
Collapse
X
-
Колега ако са ти го казали това на първия сервиз иди и още някаде да си кажат мнението. Моята я искараха, че нищо нестава от двигателя чак се чудиха как се движи, на други 2 места я карах и ми казаха, че си е супер. Така, че има ги всякакви майстори и не се знае на какви ще попаднеш. Това е моето мнение.
На мен за смяна на агренажния ремък ми взеха 80 лв. незнам другите колко ще ти струват.
Успех!!!Fiat Punto 1.2 75
ЕХ Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '94 - Първата любов
Comment
-
Re: Смяна на разпределителен вал, повдигачи и ...
Първоначално публикувано от plazaЗдравейте колеги! В събота боксерчето ще влиза в сервиза, за да се смени разпределителния вал (от морга), 4 броя повдигачи, гарнитура, двата ангренажни ремъка и някакъв маншон. Въпроса ми е колко долу-горе ще излезе цялата тази операция + труда? Благодаря!Внимавай на кой ще го дадеш да го отваря и пипа
1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flexЕ нали са сменени повдигачите , защо ще тракат ? Ако колегата обясни от къде идва тракането ще е друго ... и моита тракаше , оказа се биелен лагер . По-компетентните да помагатБиелен лагер тропа,а повдигачите тракат
Звука е много различен и не може да се збърка
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Здравеи колега.моята също трака от време на време.От начало като я купих работи идеално няколко дни.Продавача ми каза че сменил маслото с някакво евтино и гъсто масло и препоръчва при смяна на ремъци да го сменя.Сложих масло MORIS-синтетика,и се започна.Когато я паля сутрин и е по-студена работи перфектно,но когато е топло трака откъм повдигачите.На дълъг път изчезва,но ако спра за някоко часа пак се появява.Миналата година и сложих някакъв скъп МОБИЛ и тракането спря за около 4000 км.Преди седмица пак започна и започвам да си мисля за някаква добавка за маслото,не съм толкова богат да сменям масла толкова често.Чудя се още да не сменя ли маслото с ЛЪКИМОЛИ по-гъсто,само хубаво чувам за него.Колата ми е АР-146,1,3 боксер.И още ,попитах на няколко места за СЕЛЕНИЯ ,на единия магазин с наи -голям асортимент ми казаха че руски масла не продавали ,а на друг не бяха чували такова.
Comment
-
Миналата седмица смених маслото ( Селениа 20к), но не от това е проблема. Отново е вала! Майстора е пробвал с два различни вала (и двата са от морга) и продължава да трака. Днес е поръчал от Пловдив чисто нов вал и нови повдигачи и се надявам до вторник колата да стане. Като я взема ще снимам вала и повдигачите, за да ги видите. Много са зле!
Обръщам се към майсторите като Lisan или към други, които са сменяли повдигачи! Възожно ли е да трака от нещо друго? Като се смени вала и повдигачите ще трака ли отново?
Comment
-
Първоначално публикувано от plazaМиналата седмица смених маслото ( Селениа 20к), но не от това е проблема. Отново е вала! Майстора е пробвал с два различни вала (и двата са от морга) и продължава да трака. Днес е поръчал от Пловдив чисто нов вал и нови повдигачи и се надявам до вторник колата да стане. Като я взема ще снимам вала и повдигачите, за да ги видите. Много са зле!
Обръщам се към майсторите като Lisan или към други, които са сменяли повдигачи! Възожно ли е да трака от нещо друго? Като се смени вала и повдигачите ще трака ли отново?--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
Comment